Epi doo - Toplotne pumpe

Estia Air to Water Heat Pump System


The Toshiba Estia Air to Water heat pump has been designed using new variants of Toshiba's highly efficient Super Digital Inverter outdoor units.
2 Zone heating controlEstia
Sanitary hot water production
Built in electric heater back-up
Outdoor unit 240V, 1 phase supply
Hydro module single and three phase options
High efficiency twin rotary inverter compressor
Lightweight and easy to install
Optional interlock with back-up boiler
Bespoke 'Easy to Use' controller
Best in class COP of 4.66 Opširnije...

Toplinske crpke do 2000 kW

44137KWT: Toplinske crpke, rashladna tehnika i primarni izvori za učinkovito korištenje energije. Više od 30 godina iskustva i pripadnost grupaciji Viessmann Group stvoren je potencijal za razvoj novih tehnika toplinskih crpki.
Od osnutka 1979 godine inženjeri tvrtke KWT AG prepisali su se na učinkovito korištenje hladnoće i topline. Osnivač tvrtke Kurt Trüssel se koncentrirao osobito na iskorištenje otpadne topline iz rashladnih sistema. Zbog toga se KWT intenzivno bavi ekonomičnim iskorištavanjem sinergije hladnoće i topline u strojevima rashladne tehnike. Istovremeno prepoznata je potreba za manjim toplinskim crpkama za primjenu u privatnim kućama.
Kroz daljnji intenzivni razvoj i ulazak u tehniku zemljanih sondi, KWT se etablirao kao vodeći ponuđač toplinskih crpki, rashladne tehnike i primarnih izvora kao i njihove učinkovite kombinacije. Rastuća potražnja iz više područja, kvaliteta proizvoda i blizina kupcima dovela je do kontinuiranog rasta. Naposljetku s integracijom u grupaciju Viessmann Group postao je važan temelj za europsko i azijski tržište.

Toplotne pumpe od 1,5 do 58,9 kW

pan-vitocal 222-sS jednom Viessmann toplinskom crpkom postanite neovisni od loživog ulja i plina i koristite besplatni toplinski potencijal prirode iz vaše okoline - iz zemlje, iz podzemnih voda ili iz zraka. Viessmann toplinske crpke nose oznaku "Gütesiegel Wärmepumpe" - garancija za visoki nivo kvalitete.
Naš široki program nudi Vam za svaku potrebu odgovarajuću toplinsku crpku, u skladu s vašim zahtjevima, potrebama za toplinom, građevinskim i geološkim mogućnostima. I to ne samo za novogradnju. Toplinske crpke se mogu ugraditi također i kod modernizacije i biti u pogonu zajedno s uljnim ili plinskim grijanjem.
Toplinske crpke za obiteljske kuće / Novogradnja

Opširnije...
Copyright (c) Epi d.o.o. 2013. Sva prava zadržana.